KEM MOTIVASI LEMBAGA SPBT 2024

Pada 17 Ogos 2024 (SABTU)yang lalu ,SMK Seri Kembangan telah mengadakan Kem Motivasi Lembaga SPBT 2024. Kem tersebut telah dijalankan pada pukul 7.00 pagi hingga 6.00 petang. Pada pukul 7.00 pagi ,telah melihat AJK SPBT sudah sampai awal ke sekolah untuk membuat persiapan menghadapi kem ini. Para menyertai juga satu demi satu tiba di sekolah dan mendaftar masuk di dewan PIBG. Selepas semua orang sampai dan tuan rumah selesai bercakap tentang langkah berjaga-jaga, kem ini dimulakan dengan permainan besar, iaitu mencari harta karun. Selepas permainan tersebut tamat, Pn Teo Boon Hwa,pengetua SMK Seri Kembangan, Nurliyana Binti Saari, guru yang bertugas dan pengerusi SPBT dijemput untuk membuat majlis perasmian kem ini dan memberi ucapan. Selepas makan tengahari, telah mengadakan permainan kecil dan permainan air yang paling dinanti-nantikan. Akhir sekali, para menyertai mengambil surat yang ditulis oleh kawan-kawannya.